.

Arcfestő oktatás

Felnőttek közül sokan vannak úgy, hogy kikapcsolódásként szeretnek festeni, rajzolni, kézműveskedni. Van, aki szeret sminkelni, ruhát tervezni, hajat fonni. A sminkelés mellett sokan szeretnek a művészi megvalósítás felé menni és különféle arcfestéseket készítenének. De ennek technikája speciális. Azért, mert ez nem sminkelés, sem pedig hagyományos értelemben vett festés. Más egy fektetett lapra, vagy állított vászonra festeni sík felületen és más egy emberi arcon a lélegző bőrre festeni.

arcfestő oktatás

Szeretnénk tudatosítani mindenkiben, hogy nem szükséges semmilyen kézügyesség az arcfestővé váláshoz. Sőt, inkább jó, ha nem befolyásolja a személyt semmilyen másfajta kreatív technika. Sokszor tapasztalható, hogy a festeni, rajzolni tudó személy az arcfestés közben is önkéntelenül a festési, rajzolási mozdulatokat végzi. De ez nem szükséges, hiszen egy arcfestés elkészítése teljesen más technikát igényel. Ennek technikája elsajátítható, személyre szóló foglalkozás keretében. Különféle feladatokon át az érdeklődő személy egyre inkább képes lesz a különféle álarcok, arcfestések megvalósítására, egyéni igények, hangulatok megfestésére.

Ami viszont szükséges: nagy szándék a feladatok elvégzésére, képesség arra, hogy ha nem sikerül elsőre az adott arcfestés, akkor újra neki tudjon menni a feladatnak.

Állat arcfestések, mesehősök, szuperhősök arcfestése a gyerekekre, indás, virágos motívumok a fiatalok részére, mindezek elsajátíthatóak nálunk.

Elméleti arcfestési feladat, gyakorlati feladatok, üzleti arcfestő foglalkozások révén a vállalkozó szellemű jelentkező képes lesz bárhol, bármikor, bárkit remek arcfestésben részesíteni.

Az anyagok ismeretén át, az ecsetkezelésig, minták, formák megalkotásáig minden területen átmegy az érdeklődő személy, egészen a teljes kompetencia eléréséig.

Ez nem egy levelező oktatás, ahol a személy majd az interneten kap instrukciókat valakitől, akinek talán nincs is semmilyen arcfestő gyakorlata. Ezt a kreatív területet, az arcfestővé válást csakis gyakorlás útján és személyre szóló foglalkozás keretében lehet a lehető legteljesebben elsajátítani. Még a csoportos foglalkozások sem igazán ideálisak erre, csakis a személyre szóló, egyéni foglalkozások, 1- max. 5 fő személlyel.

Fontos tudni, hogy az arcfestő oktatáson szituációs gyakorlatok is vannak, arcfestő motívumok tervezése és sok gyakorlat, amely azt szolgálja, hogy a személy később lazán, könnyedén, mégis rövid idő alatt képes legyen egy családi napon, vagy céges rendezvényen, születésnapi zsúron, fesztiválon, bárhol az országban, vagy külföldön boldogulni.

Az oktatás 2-3 napos, szükség és igény szerint, ami azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes nem lesz az arcfestések elkészítésére.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később, sosem lesz magára hagyva. Hozzánk mindig fordulhat.

 

Az arcfestő oktatás díja: brutto 75.ezer Ft/ fő 


Keressen minket, ha személyre szóló arcfestő oktatásban szeretne részesülni!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott az Arcfestéshez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel