.

Az Ön testfestő rendezvény csapata

Kreatív csapatunk 2000. óta foglalkozik különféle programok létrehozásával, rendezvényszervezéssel. Csapatunk tagjai elhivatott lufihajtogató bohócok, bűvészek, arcfestők, testfestők, hennafestők, zsonglőrök, kézművesek, képzett rajzolók és művészek.

Mindig megoldást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások vezetőinek, legyen szó rövid határidőről, nagy létszámú vendégseregről, vagy bármilyen helyzetről, amely felmerülhet egy rendezvény megszületése kapcsán.

Az általunk biztosított családi napokon, céges rendezvényeken, partner- ügyfél találkozókon, kiállításokon, fesztiválokon biztosított kreatív programjaink segítségével egészen a kisgyermektől a felnőttig mindenki jól szórakozik.

Hitvallásunk: számunkra minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen.

Hiszünk abban, hogy a cél érdekében mindig lehet még feljebb tenni azt a bizonyos lécet. Számunkra minden egyes nap egy új lehetőség arra, hogy partnereink sikereit növeljük. Megbízóink sikere a mi sikerünk és ez motivál minket minden nap.

Nálunk minden programot megtalál és évtizedes tapasztalatunkkal és kiváló referenciáinkkal garantáljuk a jókedvet. A rendezvénye teljes megszervezését ránk bízhatja az ötlettől a megvalósításig.

A távolság nem akadály: az ország minden szegletébe és külföldre is szívesen utazunk a Megrendelőink felkérésére, így Magyarországon és Szlovákiában is találkozhatnak velünk.

Ha Önnek is fontos, hogy ügyfelei, partnerei, munkatársai jól érezzék magukat a céges rendezvényen, családi napon, akkor keressen minket bizalommal!

Tekintse meg weboldalunkat és tájékozódjon: www.rendezvenyiroda.com

 

sm MIK_0825

 

Keressen minket bizalommal, mindig számíthat ránk!