.

Csillám testfestő oktatás

ezüst csill. lábA csillám testfestés, vagy más néven, art glitter különleges eszköz a testfestésre.

Előnye, hogy vízálló, izzadásálló, nem hagy foltot és az igénybevételtől függően több napig is tartós. Nyaralásra fekete testcsillámmal készített motívumnak olyan hatása van, mintha tetoválás lenne. Önnek mégsem kell a hagyományos tetoválással járó fájdalmat, utókezelési tortúrát és anyagi terhet viselnie.

A legjobb, hogy ezt a csillám testfestést már saját magának is elkészítheti pár perc alatt!

A barátai, ismerősei pedig irigykedve nézik majd a saját maga által készített minőségi testcsillám festést. Innen már csak egy ugrás, hogy saját ügyfélkört építsen, akik rendszeresen járnak majd Önhöz csillám testfestésre.

Tetoválások elfedésére is tökéletes megoldás a csillám testfestés, ezt is ajánlhatja majd ismerőseinek, sőt esküvőre is kedvelt, mivel ékszerként viselhető.

Nálunk egyedülálló módon személyre szóló oktatásban részesül mindenki. Ez nem egy olyan oktatás, amelyet levelező formában el lehet végezni, csakis személyes formában lehet eredményes a tanulási folyamat.

Az oktatáson a testcsillám festő eszközök, testcsillám anyagok használatát, csillám motívumok tervezését, felviteli módokat megtanulhatja.

Szituációs gyakorlatok, haladási terv a testcsillám festés még sikeresebbé tételére.

A leggyakrabban előforduló kérdések ezek:

  • Hogyan tudom gyorsan és alaposan megtanulni a csillám testfestést?
  • Hogyan tudok majd csillám testfestés motívumot tervezni, ha a vendég egyedi motívumot kér?
  • Hogyan induljak neki az egész testcsillám festő tevékenységnek?

A csillám testfestő oktatás felől érdeklődők még ezeken kívül sokféle kérdést szoktak feltenni, ezért egy komplett tájékoztató e-mailt kap mindenki, aki ír nekünk. Ebben minden részletre kitérően választ kap.

Az oktatás 2-3 napos, szükség és igény szerint, ami azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes nem lesz az csillám testfestések elkészítésére.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később, sosem lesz magára hagyva. Hozzánk mindig fordulhat, segítünk.

Az oktatás díja: bruttó 35. ezer Ft.

Keressen minket, ha személyre szóló csillám testfestő oktatásban szeretne részesülni, ha számít Önnek, hogy hatékony és eredményes festő legyen, nálunk eléri célját.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg Csillám testfestővé szeretne válni, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel