.

Esküvői testfestés és smink, díszítő testfestés

Egyszerűbb mint gondolná

Esküvőre a legtöbb hölgy valami különlegeset képzel el magának, legyen szó ruháról, sminkről, ékszerről. De mégis a legtöbb ötlet nem kerül megvalósításra anyagi okokból.

Eddig több mint 300.000 minőségi festés

Csillám testfestéssel tartóssá tesszük a motívumot, így az izzadás nem tesz kárt benne, nem fog lefolyni az esküvői ruhára. Emellett elfedhetőek vele a bőrhibák, hegek, tetoválások.

Egyedi motívumokat tervezünk minden vendégünknek

A sminkhez és a ruhához, haj- és szemszínhez harmonikusan illeszkedő testcsillám festést készítünk Önnek, személyre szóló törődéssel. Élje át azt az örömöt, hogy Önnek egyedi esküvői testcsillám díszítése van, hogy aztán évek múlva a fotókat nézegetve azt mondhassa, hogy az a nap úgy alakult, ahogyan elképzelte.

Az esküvői testfestés emeli az alkalom varázsát

Manapság már annyiféle és fajta trend van, ha esküvőről van szó, hogy ember legyen a talpán, aki követni bírja. De egy dolog mindig örök és megváltoztathatatlan: legyen egyedi és különleges a menyasszonyi ruha, az esküvői smink és a frizura és valami csinos ékszer sem árt.

Itt egyből  szembe is jön a probléma… Milyen legyen az ékszer, mibe kerül manapság egy szép gyöngysor, fülbevaló, karkötő?

És a menyasszonyok egy ideje már szeretnek szakítani a hagyománnyal ezen a téren: egyedi ékszerben gondolkodnak, ami adott esetben lehet egy stílusosan elkészített testfestés, vagy rafinált dekoltázs testfestésdísz csillámokkal ékesítve.

A díszítő testfestés színe és formája sokféle lehet. De fontos, hogy a menyasszony a testdíszítés kiválasztásakor ragaszkodjon az esküvői smink, a ruha, a szeme színéhez jól passzoló testdíszítéshez. Így harmonikus lesz az egész és egységes.

A menyasszonyi festés sokfélesége határtalan. Vannak, akik kedvelik a nagyobb méretű virágos, indás, növényi részekből álló alkotásokat, levelekkel díszítve, csillámporral dekorálva. Mások az egyszerűség hívei, így néhány kisebb virág motívum és csiga vonal már elegendő a számukra. Van olyan menyasszony, aki a sűrű szövésű, komplexebb esküvői testfestést kedvel. Míg mások titkosan, rejtetten a leendő párjuk nevét beleírását kérik a díszítő testfestésbe.

Az esküvői előkészületek folyamán sok esetben probléma a meglévő tetoválás. Ezen probléma megoldását is jól szolgálja a professzionálisan elkészített testdísz. Ezek eltakarása, díszítő festéssel történő elrejtése, esetleg testszínű testfestékkel történő takarása, lefújása megoldást jelent.

Más esetben egyéb bőr problémák (hegek, anyajegyek, szeplők stb.) elrejtésére is jó megoldás a díszítő esküvői testfestés alkalmazása.

A nyoszolyólányok, hölgy rokonok, barátnők és a baráti körben lévő fiatal lányok és hölgyek testfestése is kedvelt az esküvői előkészületek folyamán. Ilyenkor akár egy adott stílusban és színben meg szoktak egyezni a díszítő testfestést igénylők. Az elegáns megjelenést ezzel a kis dekoratív vonallal is lehet erősíteni, mely amellett, hogy nagyon esztétikus, az összetartozást is erősíti.

A fotózás kapcsán is érdekes képeket lehet készíteni a már esküvői testfestést viselő menyasszonyról. A családi körben, baráti körben viselt díszítő testfestés külön fotósorozatért kiállt és örök emlék marad mindig.

Próbálja ki Ön is a díszítő testfestést!