.

Esküvői testfestő oktatás

Manapság egy esküvőre történő készülődés sok részletből áll. Az egyik ilyen aprónak tűnő, de igen fontos részlet az ékszer és kiegészítők kérdése. Milyen legyen a fülbevaló, a karkötő? Legyen-e nyaklánc? Fontos kérdések ezek, amelyek nem csak esztétikai szempontból merülnek fel, hanem anyagi szempontból is kérdés szokott lenni.

Az ékszerek bérlése jó megoldás lehet, de nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust.

Van, akinek családi ékszerei vannak, de ez sem egy mindennapos dolog.

Van, aki beéri valamilyen szerény ékszerrel vagy a hétköznapi viselettel.

Van viszont egy jó alternatíva, ami segíthet mindenkinek, aki különlegességre vágyik. Ez a megoldás az esküvői testfestés.

Öltöztet, meghökkent, eltakar. Azért öltöztet, mert akár nagy méretben is lehet festeni az esküvői motívumokat. Meghökkent, mert különleges. Persze valószínű, hogy a maradi rokonság nem ért majd egyet. Eltakar, mert ha van a menyasszonynak tetoválása, bőr problémája, kiválóan lehet az esküvői testfestést alkalmazni.

Nálunk elsajátíthatja a jelentkező az esküvői testfestést olyan szinten, hogy bármilyen kérésnek eleget tud tenni.

Az esküvői testfestő oktatás nem olyan tudás anyag, amelyet levelező formában el lehet sajátítani. Ha ilyen oktatást keres, akkor sokkal több idejébe fáradtságába, energiájába kerül majd a boldogulás. És a siker sem garantált, mivel szükséges az azonnali visszajelzés a motívumok elkészítése után. A korrekció azonnal szükséges, hogy haladás legyen az adott területen és az átadott adatok, információk az esküvői testfestésről tudás anyaggá álljon össze.

Sok esetben a hennafestő oktatás után gyorsabb az esküvői testfestés tudásának elsajátítása. Ez amiatt van, hogy sok hasonló motívum van mindkét területen alkalmazásban.

Amikor érdeklődik valaki az oktatásról, akkor minden kérdésre személyre szabottan válaszolunk. Emellett a teljes oktatási tájékoztatót elküldjük mindenkinek.

Az a feladat a leginkább kedvelt az esküvői testfestés oktatáson, amikor motívumokat kell terveznie a résztvevőnek. Ez módot ad arra, hogy kifejezze magát, belevigye a személyiségét az adott esküvői motívumba.

Az esküvői testfestő oktatás díja: brutto 40.ezer Ft/ fő

 

Nálunk mindenki addig jön az esküvői testfestő oktatásra, amíg készség szinten képessé válik a festésre. Várjuk Önt is szeretettel!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg Esküvői testfestővé szeretne válni, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel