.

Hennafestő oktatás

Nálunk személyre szóló hennafestő oktatásban és figyelemben van része minden kedves érdeklődőnek. Elméleti, gyakorlati foglalkozások és különleges üzleti rész is jár mindenkinek.

henna oktatásSokszor érzi az ember, hogy a hétköznapok mókuskerekében hiányzik a művészet, az önmegvalósítás, az álmok valóra váltásának igénye. A célok kitűzése mindenki számára fontos, legyen szó a fiatalabb korban hozott döntésekről, vagy a felnőttkorban hozott célok kitűzésekor. Sok tanulónk a megismerkedéskor elmondja, hogy régi álma, hogy testfestéssel, hennafestéssel foglalkozzon, még ha hobby szinten is. Ezzel pótolja az alkotás vágyát, illetve azt, hogy képes másoknak szépet, törődést adni a henna motívumok felfestése által.

Ön valódi tudást kap első kézből, nem pedig hennafestő levelező tanfolyamon kap instrukciókat, mert ezt a tevékenységet nem lehet másképpen elsajátítani, mint sok sok gyakorlással és odafigyeléssel, szituációs gyakorlatokkal. A sikeres hennafestéshez az szükséges, hogy a festés után a tanuló egyből korrigálva legyen, legyen kihez fordulnia és akár a kezét vezetve a festésre irányuló feladatokat be lehessen gyakorolni. A felmerült problémákat élő szóban szükséges megbeszélni és utána a korrigálást gyakorlatba át lehessen ültetni.

Egyedi oktatási megoldást alkalmazunk, mindenkire személy szerint figyelünk és egyedileg foglalkozunk mindenkivel.

Az oktatásra jelentkezés egyszerű: Önnek egy mailt kell küldenie nekünk, hogy szeretne részt venni a személyre szóló hennafestő oktatáson. Ezután egy tájékoztató e-mailt fog kapni, melyben minden részletet megtalál. Sok kérdése szokott lenni az érdeklődőknek, de ez nagyon jó, mert minden fontos dolog számít, hogy Ön döntést tudjon hozni.

Ilyen kérdések szoktak felmerülni:

„Elég ügyes vagyok–e ahhoz, hogy hennafestést tanuljak?”

„Képes leszek–e felnőttként új dolgot tanulni?”

„Kell–e valamilyen előképzettség ahhoz, hogy részt vehessek a henna oktatáson?”

„Hány órát kell szánnom a henna oktatásra?”

„Hol lesz a helyszín?”

„Ha nem tudok elmenni, mert kisbabám van, ki tudnak –e házhoz jönni a henna oktatást megtartani?”

„Mennyibe kerül az oktatás?”

„Mit kell vigyek az oktatásra?”

„Mennyi szabadságot vegyek ki, hány órát szánjak a henna oktatásra?”

„Kell–e csoportra várnom, vagy mehetek egyedül is a hennafestő oktatásra?”

„Ha később elakadok, kérhetek –e segítséget tőletek?”

Nálunk mindenre van megoldás, ezért egyedi az oktatás. Bármilyen korosztály jöhet, a tanuló hozhatja a kisbabáját is, csak 2-3 héttel előre egyeztetni szükséges, mert akkor ő és a pici lesz aznap a vendégünk. Így nem kell elhalasztani az oktatást, ha a nagymama, vagy a baby- sitter lemondta a gyerek felügyeletet.

A henna oktatás díja: brutto 40.ezer Ft/ fő

Az oktatáshoz jár otthoni hennafestő készlet is, így minden az Ön rendelkezésére áll a sikeres festéshez. Az oktatás alatt minden anyagot biztosítunk.

Várjuk szeretettel a hennafestő oktatásunkon! Váltsa valóra álmát és fessen barátaira, barátnőire pár másodperc alatt csodás henna alkotásokat. Ezt nálunk meg tudja valósítani!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott a Hennafestéshez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel