.

Testfestő oktatási referenciák, vélemények

ÉLMÉNYEK, TAPASZTALATOK a Testfestő Akadémia tanulóitól:

Ebben a rovatban a már végzett hennafestők, testfestők élménybeszámolóit, sikereit olvashatja a Testfestő Akadémiáról.

“Barátságos hangulat.”

“Biztos tudást kaptam.”

“Átfogó, színes oktatás.”

” Bőséges volt.”

“Az oktatás mindenre kiterjedt.”

“Mindenkinek csak ajánlani tudom az oktatásotokat.”

“Itt mást kapsz, mint máshol. Egyedi törődés és figyelem.”

“Mind az elméleti, mind a gyakorlati részt is teljesen megkaptam.”

“Azt hittem, hogy képtelen leszek megtanulni a testfestést, de megcáfoltátok ezt!”

“Az elméleti és gyakorlati oktatás fedezte mindazt, amivel profi testfestővé válhatsz.”

“Szerettem hozzátok járni. Családias volt  a hangulat, mégis hatékony volt az oktatás.”

“Precíz és bőséges volt, minden figyelmet megkaptam és törődést. Úgy érzem, kész vagyok arra, hogy elinduljak a siker útján.”

“Külföldről jöttem és tetszett, hogy rugalmas volt a dátum választás. Egyből kezdhettem és csak én voltam az oktatáson. Tetszett ez az egyedi és különleges bánásmód és törődés.”

Kellemes hangulatú oktatáson vehettem részt. Kozmetikusként dolgozom, szolgáltatás bővítésként végeztem el a hennafestő, arcfestő, esküvői testfestő, csillám testdíszítő (art glitter) tanfolyamokat. Hatalmas tudásanyagot kaptam, rendkívüli lelkesedéssel vezettek bele a rejtelmekbe.
Rugalmas időbeosztásban vehettem részt, egyedül, ami nekem nagyon pozitív volt, mivel vállalkozó vagyok és az idő pénz.
Köszönöm még egyszer, nagyszerű volt!”
Krisztina (hennafestés, arcfestés testdíszítés testdíszítés, art glitter oktatás)
“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”
Kinga (hennafestő oktatás)

Családias hangulat, családias fogadtatás… Tetszett, hogy mindenkivel külön foglalkoztál, külön- külön megmutattál mindent. Rugalmasan álltál az időponthoz. Külön foglalkoztál velem a szabadidődben. Személyesnek éreztem, hogy az otthonodban fogadtál, mert egy tanterem rideg lenne. Az oktatás mindenre kiterjedt, az üzleti és technikai teendőkre is. A tanfolyam áráért többet kaptam, mint gondoltam.”
Rita (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“Kozmetikusként dolgozom és felkértek,hogy készítsek esküvői testdíszítést. Elvállaltam. Majd el kezdtem keresgélni a neten, hol lehet ilyen tanfolyamot végezni. Hamar rátaláltam az oktatás web-oldalára, ami nagyon szimpatikus volt. Úgy éreztem, hasonló értékeket képvisel, mint én: a természetes anyagokat helyezi előtérbe+lelkiismeretes a munkájában és precíz az alkotásait tekintve. A tanfolyam során is ezt tapasztaltam és hálás vagyok Nikinek, hogy tudását megosztotta velem, amit nagyon jól sikerült kamatoztatnom. Továbbá hasznos üzleti tanácsokkal lettem gazdagabb (szó szerint). Köszi!!!”
Timi (esküvői- testfestő oktatás)

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”
Anikó (hennafestő oktatás)

“Az oktatás nagyon tetszett, a légkör, a hangulat barátságos. Az elméleti és a gyakorlati oktatás fedezte mindazt, amivel igazán profi hennafestővé válhatsz. Köszönöm!”
Timi (hennafestő oktatás)

“A tanfolyamról én csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni! Nagyon élveztem a két napot. Az első nap egyből a festés következett. (Az egész tanfolyam egyébként egy nagyon jól felépített terv szerint működött.) Először papíron gyakoroltuk be a legáltalánosabb mintákat, megtanultunk tölcsért hajtani, és a henna pasztát összekeverni. A második nap megismerkedtünk az elmélettel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon jól éreztem magam, nagyon sokat tanultam! Köszönöm Nikinek!”
Barbara (hennafestő oktatás)

“… Épp a szórólapokat tervezem. Hét végére kész akarok lenni velük, hogy jövő héten el tudjam juttatni az emberekhez. Nagyon lelkes vagyok Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Nagyon sokat segítettél, mind a gyakorlatban, mint lelkileg ha mondhatom így . Sokat segített, hogy ilyen közvetlen voltál, így teljesen más volt a légkör, mint egy másik tanfolyamon, sokkal barátságosabb. Kicsit bizalmatlan voltam azzal kapcsolatban, hogy vajon két nap elég lehet ahhoz, hogy elsajátítsuk a henna festéssel kapcsolatos tudnivalókat. Kellemesen csalódtam. Sokkal többet kaptam, mint reméltem. Jó volt, hogy nem csak szárazon leadtad az anyagot, de megosztottad velünk a tapasztalataidat is és nagyon sokat tanultam, mind a dolog az üzleti oldával, mind a festéssel kapcsolatos dolgokban. Akiknek festettem, mind meglepődtek, hogy ilyen hamar el tudtam sajátítani ezt a tevékenységet. Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon! :)”
Viki (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“A hennázás ötlete hirtelen jött, de miután elhatároztam, hogy ezt szeretném csinálni, igyekeztem a legjobb tanfolyamot megtalálni. Hosszas keresgélés után találtam rá a web oldalra és miután megláttam, örültem, hogy tanfolyam indul. A tanfolyam időpontját megbeszéltük, így akkor kezdhettem el, mikor a legmegfelelőbb volt az időpont. Az intenzív tanfolyamot végeztem, ami picit megijesztett a rövidsége miatt, de hamar eloszlott az ettől való félelmem. A két nap alatt nagyon sok mindent tanultam. Mind az elméleti, mind a gyakorlati részt is teljesen megkaptam. A tanfolyam végén oklevelet és egy kezdő csomagot kaptunk, ami tartalmazott mindent, ami a kezdetekhez kell. Nem bántam meg, hogy ezt a tanfolyamot választottam és mindenkinek csak ajánlani tudom.”
Andrea (hennafestő oktatás)

“A tanfolyamon nagyon családias volt a hangulat, sok érdekes és hasznos dolgot tanultam meg. Sok segítséget kaptam, amit a későbbiekben tudtam hasznosítani. Nikihez bármikor fordulhattam (fordulhatok), amikor kérdésem volt (van). Személyében egy nagyon kedves és a munkáját teljes odadással végző embert ismerhettem meg. Őszintén elmondhatom, hogy megszerettették velem a henna festés “művészetét”. “
Anita (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“A tanfolyamról: Az első perctől jól éreztem magam a tanfolyamon, mert az oktató teljesen közvetlen és kedves volt már amikor találkoztunk. Mivel a tanfolyam nem kizárólag “csak” a festésből áll, így amit az üzleti részről sokszor átbeszéltünk, most a munkám során nagyon jól tudom hasznosítani. Az oktatás sokat segített abban, hogy hogy is induljak el, miként indítsam be az üzletet. A mai napig mindenben számíthatok rájuk, bármilyen kérdésem van és örülök, hogy egy ilyen embert ismertem meg benne. “
Viki (hennafestő oktatás)

“Bár az ifjúkoron régen túl vagyok, most megint tanultam valami gyönyörűt, mégpedig a hennafestést. Nagyon régóta érdekelt már, könyvekből ezt nem lehet megtanulni. Itt az interneten találtam meg a tanfolyamot. Meg kell mondanom, hogy az oktató aztán tud, ő profi és művész. Igazi hivatástudattal, szívvel- lélekkel adja át a tudását, amit ő sok év alatt szerzett meg. Köszönöm!”
Rozália (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“Nagyon jó. Nagyon részletes információkat és ismertetést kaptam a henna testfestésről. Hangulat nagyszerű volt, észre sem vettem, hogy eltelt az idő.”
Zalán (hennafestő oktatás)

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”
Viki (hennafestő oktatás)

“Jól éreztem magam a hennafestő oktatáson. Jó hangulatban, barátságosan történt. Sokat tanultam. Örülök,hogy itt lehettem. Jó színvonalú arcfestő, testfestő, esküvői testfeestő oktatást kaptam. Köszönöm.”
Ágnes (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“Örültem, hogy csak én voltam a tanfolyamon és még így is meg volt tartva. Érdekesség, hogy nem kell magamnak hoznom valakit, akin gyakorolhatok, hisz az oktatón próbáltam ki a hennafestést. Ez ritkaság. Mindent meg tudtunk beszélni menet közben, így minden ami eddig számomra ismeretlen volt, rögtön a témába illően megvilágosodott. Köszönöm a tanultakat!”
Beáta (hennafestő oktatás)

“Hosszú utat tettem meg, hogy megtanuljam a henna festés rejtelmeit. Befejezvén a tanfolyamot, nem csalódtam, valóban nagyon aprólékosan és odaadóan adta át minden szakmai és gyakorlati tudását az oktató. Hálás vagyok ezért.”
Elza (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“A helyszín kiváló, a hennafestés érthető, az oktatás kiváló volt. Jól éreztem magam.”
Erzsi (hennafestő oktatás)

“Nagyon jól éreztem magam az oktatás egész ideje alatt. Barátságos, oldott hangulatban telt az oktatás. Minden kérdésemre választ kaptam, biztos tudással megyek haza. :) KÖSZÖNÖM!”
Anikó (hennafestő oktatás)

“Barátságos a hozzáállás és fegyelmezett az oktatás. Ha intenzíven akarjuk elsajátítani a hennázást, akkor bátran jöhet bárki, mert 1 nap alatt teljesen megkaptuk az alapokat, amit a saját fantáziánkkal bővíthettünk. Én hálás vagyok, hogy eljöhettem. Köszönettel: “
Kata (hennafestő oktatás)

“Az arcfestés megtanulását a gyerekeim indítványozták. Megfelelő, kultúrált környezetben tanulhattam. Minden kérdésemre választ kaptam. Minden tekintetben meg vagyok elégedve. Köszönöm. “
Judit (arcfestő oktatás)

“Azért szerettem volna megtanulni ezeket a festési technikákat, hogy az üzletemet sokszínűsíthessem, bővíthessem a vendégeim körét. Azért választottam Nikolettet, mert egy korábbi vele készült tv felvételen szimpatikusnak tűnt. Az oktatás helyszínével maximálisan elégedett voltam, tiszta, kultúrált, rendezett, nyugodt környezetben lehettem. Jó hangulatú oktatásban volt részem. Külön öröm, hogy egyedül lehettem, mert így maximális figyelmet kaphattam. Az oktatás mindenre kiterjedő volt, alapos. Minden kérdésemre választ kaptam. Köszönöm! “
Judit (hennafestő, arcfestő oktatás)

“Az oktatással (helyszín, tematika, stb.) meg vagyok elégedve, éppen erre számítottam. Családias, barátságos, közvetlen hangulat. Az oktató hozzáállása maximálisan segítőkész és figyelmes (köszi!). “
Diana (esküvői testfestő)

“Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sok új információhoz jutottam. Mindenkinek ajánlom ezt a családias hangulatú képzést. Jó volt a hangulat. A hennafestéssel kapcsolatban minden információt megkaptam.”
Ágota (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás)

“Szerettem itt lenni, sokat tanultam, ajánlom mindenkinek a tanfolyamot. Jól éreztem magam.”
Marika (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás)

“Nagyon jól éreztem magam az oktatás egész ideje alatt. Barátságos, oldott hangulatban telt az oktatás. Minden kérdésemre választ kaptam, biztos tudással megyek haza. :) KÖSZÖNÖM!”
Kata (hennafestő oktatás)

“Hogy közhelyekkel éljek:
– a szépségért meg kell szenvedni
– a tudás pedig hatalom!!!— Megkaptuk!

Kellemes, professzionális, felszabadult, szuper!”

Evelin (hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás)

“Családias környezet, baráti hangulat. Érthető, jól követhető előadás. Jó kis közösségi munka volt, jól éreztem magam. Köszi!
Gabi (hennafestő-, tartós csillám oktatás, esküvői testfestő oktatás)

“A helyszín hangulatos, az oktatás jó hangulatban telt.”
Ildikó (hennafestő oktatás)
“Kedves Niki!Nagyon jól éreztem magam nálad és nagyon szépen köszönöm a szívélyes fogadtatást!Örülök, hogy ennyi mindent tanulhattam ismét tőled és remélem, a jövőben még találkozunk. Az oktatás szuper volt és jól éreztem magam. Köszönöm.”
Szilvi (hennafestő-, tartós csillám oktatás, esküvői testfestő oktatás)

“Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
Anna (hennafestő oktatás)

“A helyszín megfelelő, oktatás hangulata kellemes, oktató kedves, segítőkész.”
Gabi (hennafestő oktatás)

“Nekem tetszett a helyszín, a családias környezet. Örömmel vettem részt az oktatáson. Örülök, hogy itt lehettem. Köszönöm a lehetőséget.”
Réka (hennafestő oktatás)

“Szia Niki! Képzeld a kislányomnak festettem a kézfejére indás motívumot, szerintem nagyon szép lett, le is fényképeztem.
Örömmel csináltam, ezt neked köszönhetem!”
Vali (hennafestés oktatás)