.

Reklám testfestő oktatás

Mielőtt magáról a reklám testfestő oktatásról írnánk, fontos tisztázni magát a reklám testfestés célját. Sok cég számára fontos, hogy a termék, a cégnév új módon jelenjen meg, olyan formában, ahogy azt még nem látták az emberek. Olyan módon, amely kicsit meghökkentő, egyedi, látványos, de mindenképpen tettre, azaz vásárlásra ösztönöz.

Erre jó megoldás a reklám testfestés, más szóval promóciós testfestés. Ennek lényege az, hogy hostessekre, munkatársakra a cég emblémáját, termékének fotóját, a cég weboldalát felfestjük. Másik lehetőség, hogy az adott helyszínen a nézelődő, sétáló emberekre, mint egy lemosható „tetoválást”, testdíszítést felfestjük. Ezzel ők valójában élő reklámhordozókká válnak. Erre jó helyszín egy kiállítás, vásár, BNV (Budapesti Nemzetközi Vásár), falunap, kerületi rendezvény, különféle találkozók.

A reklám testfestés speciálisan készül el, mivel sokféle színből és formából állhat a legegyszerűbb logo (cég embléma) is.

Ennek elkészítési technikája a személyre szóló testfestő oktatáson sajátítható el. Önnek nem kell egy csoportra várnia, azonnal kezdhet, a szabad helyek és időpontok lehetőségében válogatva.

Elméleti, gyakorlati, üzleti alkalmazás elsajátítása történik a reklám testfestés oktatáson. Szituációs gyakorlatok, eszközök megismerése az oktatás szerves része.

Ez nem egy olyan oktatás, amelyet levelező formában el lehet sajátítani. Ha ilyen oktatást keres, akkor sokkal több időbe és fáradtságába, energiájába kerül majd a boldogulás reklám testfestőként. És a siker sem garantált, ha Ön nem személyre szóló oktatásban részesül.

 

Sokféle kérdés fel szokott merülni a reklám testfestés oktatás iránt érdeklődőkben:

  • Kell–e bármilyen előképzettség ahhoz, hogy sikeres reklám testfestő legyek?
  • Hány nap kell a reklám testfestés oktatásra?
  • Milyen eszközök szükségesek az reklám testfestés elkészítéséhez?
  • Nem tudok rajzolni egyáltalán. Lehet –e belőlem is sikeres reklám testfestő?
  • Ha van ismerősöm, akit szintén érdekelne a reklám testfestő oktatás, jöhet –e velem?
  • Félek attól, hogy nem tudom megtanulni a reklám testfestést. Van esélyem a sikerre?

Minden kérdésre személyre szabottan válaszolunk, ha írnak nekünk. Emellett a teljes oktatási tájékoztatót elküldjük mindenkinek.

 

Az oktatás díja: bruttó 40.ezer Ft/ fő

Keressen minket, ha személyre szóló reklám testfestő oktatásban szeretne részesülni!

Várjuk Önt is szeretettel, írjon nekünk!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott a Reklám Testfestéshez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel