.

“Szeretnénk megköszönni a sok munkát és a rugalmasságot, amit a családi napunk kapcsán nyújtottatok. A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint a hatalmas sor, ami egész nap az arcfestők, hennafestők, csillám testfestő előtt kígyózott. Külön kiemelnénk a korrekt árakat, mely a mai világban közel sem utolsó szempont. Örülünk, hogy ezzel a munkával benneteket bíztunk meg, nagyban hozzájárultatok rendezvényünk sikeréhez és ügyfelünk elégedettségéhez.”
Iván-Bakó Eszter, Future Event Kft. - rendezvényigazgató
““Köszönöm, hogy munkátokkal hozzájárultatok a rendezvény sikeréhez. Mindenki maximálisan elégedett volt. Még egyszer köszönöm, és további jó munkát kívánva búcsúzom. Üdvözlettel:”
Kádiné Egri Ilona, Nádas Étterem, tulajdonos
„Az Európai Testfestő Akadémia & Rendezvény Iroda segítségével több egészség napot is színesítettünk már kreatív vagy mozgásos, gyermekeknek is szóló programokkal. Minden esetben az azonnali reagálás, rugalmasság, és a teljes fokú együttműködés jellemezte a csapatot. A programokat magas színvonalon valósították meg a gyermekek, szülők, és a mi örömünkre is.”
Dr. Gracza Tünde , ügyvezető és Kolarovszki Tünde egészségfejlesztő
Personal Best Kft.
” Köszönöm a munkátokat, teljes mértékben meg voltunk elégedve veletek!
Nagyon jól érezték magukat a vendégek és főleg a gyerekek! Ahogy elnéztem az arcfestés és Dzsungel Kalandpark igen kelendő program volt.
Szinte minden gyereknek és sok felnőtt vendégnek is ki volt festve az arca és keze. Jó volt a hangulat, amihez Ti is hozzájárultatok, úgyhogy ezúton még egyszer köszönök mindent!”
Boros Brigitta, rendezvényszervező, Európa Rendezvény

“A 2011. május 28. I. kerületi Szomszédünnep rendezvényre rendeltük meg az Európai Testfestő Akadémia & Rendezvény Iroda gyermek arcfestés és kézműves foglalkozás szolgáltatásait.

Nagy megkönnyebbülés volt számomra, amikor felhívtam őket és megnyugtattak, hogy semmi gond, el tudják vállalni és mindent megoldanak, ne aggódjak. Nagyon kedvesek és rugalmasak voltak, könnyű volt velük egyeztetni a részleteket. A rendezvényen meglepődve tapasztaltam milyen professzionálisan, komoly szakmai felkészültséggel és mégis szerényen, végtelen kedvességgel és örömmel végezték a munkájukat.
A kezdetben szégyenlős, tanakodó gyerekek, sőt szülők is(!) kis idő elteltével egymást váltva ültek a székbe, hogy szebbnél szebb motívumokkal, arcfestésekkel távozzanak. Lett köztük félelmetes tigris, gyönyörű pillangókisasszony, rosszcsont ördög, tündéri kiscica, az anyukák arcára pedig virágmotívumokat varázsoltak.
A kézműves foglalkozáson szebbnél szebb színes kövecskéket, mandalákat és állatfigurákat festettek.
A kicsik és nagyon egyaránt nagyon élvezték a foglalkozást.

Hálás vagyok nekik, hogy miután megérkeztek, nem volt más dolgom, mint gyönyörködni a műveikben, fogadni az értük járó gratulációkat és végül megköszönni munkájukat.”

Jámbor Szonja,, szervező
Bp, I. Kerület
Budavári Önkormányzat
“Köszönjük szépen a csodás hennafestéseket, a tartós csillám testfestéseket és a kézműves
foglalkozásokat! A program remekül sikerült!”
Szutter Rozália, tulajdonos
Peakston Kft.
” Köszönjük! Az Európai Testfestő Akadémia & Rendezvény Iroda által nyújtott arcfestés szolgáltatás igényes munka volt, gyermekeknek és felnőtteknek is teljes mértékben tetszett. Teljes mértékben elégedettek voltunk!”
óvodavezető, X.ker. Kőbányai
Bóbita Óvoda
“Köszönjük szépen a húsvéti hajózás és arcfestés sikerét. Az egész környék a kiváló programuktól volt hangos, biztos vagyok abban, hogy jövőre is megrendezzük.”
Lada- Szédelyi Judit, Marketing/ Sales
Drescher Hajózási Társaság
“Szigethalom Város Önkormányzat Szivárvány Bölcsöde dolgozói és a gyermekek nevében köszönöm, hogy arcfestő munkájukkal, hozzájárulásukkal támogatták a II. alkalommal megrendezett Szivárvány Gyermeknapot.”
Horváth Katalin, ntézményvezető
Szigethalom Szivárvány
Bölcsöde
“Köszönjük a hennafestést és a csillám testfestést programot a céges rendezvényre! “
Gödöllői Királyi Kastély, szervezők
Közhasznú Nonprofit Kft.
“Kedves Niki! Idén nyár elején ismerkedtem meg Veletek és a munkátokkal. Gyönyörű hennafestéseket és arcfestéseket készítettetek a gyerekekre.
A színek és a figurák olyan szépek, élénkek és élethűek voltak, hogy ez a rendezvényen minden jelenlévőt lenyűgözött. Munkatársaimmal megbeszéltük, hogy ha a mi intézményünk szervez rendezvényt, nem hiányozhat arról az arcfestés és a hennafestés, természetesen Veletek!”
Szabó Zsuzsanna, igazgató
Göd, József Attila
Művelődési Ház
“Köszönjük szépen! A gyerekek remekül szórakoztak, nagyon tetszett az óvodai arcfestés nekik!”
Dobai Pálné, óvodavezető
Batthyány Strattman
László Óvodai Alapítvány
“Köszönjük a western rendezvényen nyújtott henna- és arcfestés programot! Sok érdeklődőt vonzott a két kreatív szolgáltatás.”
Nyírő Krisztina, igazgató
Forgatag Művészeti Kft.
“Köszönjük a hennafestéseket, arcfestéseket, testfestéseket, a gyerekek nagyon élvezték a
programot! Volt nagy sor, mindenki kaphasson a festésekből!”
Gellérthegyi Edit, védőnő
Maglódi Gyermektábor
“Köszönjük a május 01-jei Gödön megtartott majálison az arcfestéseket, hennafestéseket!
A gyerekek és felnőttek nagyon élvezték a programot és az eső ellenére is nagy volt a sor nálatok.”
Nagy Andrea, szervező
Gödi Sportegyesület
“Együtt dolgoztunk veletek az első budapesti St. Patrick Napi parádénk óta, 2011-től. Az iroda nagyon hamar reagált a megkeresésünkre, és nagyon rugalmas volt a szervezési kérdésekben. Mi egy kicsit bizonytalanok voltunk azzal kapcsolatban, hogy hány ember fog részt venni, milyen lesz az időjárás, és hogy hol lesz a testfestő munkaterülete.
Azonban ezek a nehézségek hamar megoldódtak, és nagyon hamar emberek hosszú sora várt a testfestő, arcfestő szolgáltatásra.
Mi nagyon boldogok vagyunk azzal kapcsolatban, ahogyan a rendezvényiroda hozzájárult a kiváló napunkhoz, és a jövőben is szeretnénk velük együtt dolgozni.”
Mark Downey, alelnök, Ír-Magyar Üzleti Kör
“Egy számomra fontos, jeles eseményre, a 40. születésnapi összejövetelemre, kértem meg az irodát, hogy segítsen nekem. Az igazság az, hogy a velük folytatott egyeztetések során alakult ki az elképzelés, hogy egy arany, csillámporos testfestést szeretnék rendelni. Maximális rugalmasságot és megbízhatóságot tapasztaltam az ő részükről és a munkájuknak, a csillámfestésnek a minősége, színvonala minden várakozásomat felülmúlta. Mondanom sem kell, hogy hatalmas sikere volt, s bár én csak arra az estére számítottam, hogy biztonsággal, teljes szépségében fent marad, azóta is, már az 5. napja gyönyörködhetem benne.
Számomra ez is csak azt az érzést erősíti bennem, hogy magas minőségű a felhasznált anyag és a munka, amit az iroda végez. Mindenkinek szívből tudom és merem ajánlani!”
K.-P. N.
“Elégedettek voltunk a festéssel! Nagyon elégedettek voltak a megbízatóink is egyaránt!
Köszönjük még egyszer a sikeres együttműködést!”
Europrax Holding Kft., szervezői

“Maradéktalanul, magas művészi és szakmai felkészültséggel, kiemelkedő és nívós művészi színvonalon, a szolgáltatást igénybe vevők általános tetszésére és megelégedésére teljesítette, illetve végezte el. Nikolett és csapata a legkedvezőbb művészeti és szakmai feltételeket a legkedvezőbb áron biztosító szolgáltató.

A fesztivál ideje alatt általuk végzett munkát és nyújtott szolgáltatásokat megrendelői, illetve szervezői részről szintén általános elismerés és megelégedés övezte, ennek eredményeképpen tervezzük, hogy a jövőbeni település szintű, hagyományos rendezvényeken ismételten igénybe vesszük az általuk biztosított művészeti szolgáltatásokat, ill. ezen rendezvényekre a rendezvényiroda henna- és testfestő művésze meghívásra kerül.”

Sajóörös Község , önkormányzata
“Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, hogy a Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata Művelődési Központ Iciri-Piciri gyereknap rendezvényén közreműködtek, arcfestést készítettek a gyerekeknek. Munkájukkal nagyon meg voltam elégedve. Jó munkát kívánok Önöknek, bízva a további sikeres együttműködésben.”
XII. ker. Önkormányzat , Művelődési Központ igazgatósága
“A rendezvényiroda színvonalas munkájával kiegészítette cégünk szolgáltatásait. Teljes mértékben meg voltunk elégedve velük és a munkájukkal.
A rendezvény iroda csapata kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, ezt bizonyítja, hogy a gyerekekkel, vendégekkel rögtön megtalálták a közös hangot. Mindig pontosak voltak, korrekt árakat biztosítottak. Munkájukat minden esetben maradéktalanul elvégezték.
A csapatot, arc, henna- és testfestését ajánlom minden rendezvényekre, továbbá más irodáknak is, akiknek fontos a pontos és megbízható munka és igényesség.”
Jégvirág Iroda Kft. szervezői, Esküvő és Rendezvény Szervezés
“Rendezvényeinken alapvető feltétel a pontosság, precíz és odafigyelő munkavégzés, valamint, hogy az általunk létrehozott társasági eseményeken a vendégek megelégedésére szolgáljanak az általunk nyújtott programok. Az iroda szakmailag jól felkészült, eddigi munkáink során eleget tett a tőle elvártaknak.
Bátran ajánlom szolgáltatásaikat másoknak is.”
N&J Bt., tulajdonos, Bella Stúdió
“A rendezvényiroda az első megkereséstől fogva nagyon korrekt és tisztességes kapcsolatban állt velünk, az általa adott árak és szolgáltatások teljesen megfeleltek elvárásainknak.
A rendezvény helyszínére pontosan érkeztek, saját, jó minőségű felszerelésével dolgoztak, a  meghívottak nagy számban vették igénybe henna festő szolgáltatásaikat.
A jövőben, hasonló igények esetén is Önök lesznek az elsők, akiket ezen a területen meg fogunk keresni.”
Netaktív Kommunikációs Ügynökség, vezetője
„Remek program üzletünkben a testfestés, hennafestés. Lassan már hagyománnyá válik, hogy egy-egy alkalommal egy kellemes hétvégi programmal ajándékozzuk meg hűséges vásárlóinkat. Sokszor a vásárlók jobban örülnek egy ajándéknak, egy plusz szolgáltatásnak, mint az extra kedvezményeknek. Ebben a rendezvényi iroda sokat segít nekünk. Mindig kedvesek a vásárlókkal, akik ilyen alkalmakkor szívesen hozzák magukkal gyermekeiket is, hiszen a gyerekek is örülnek a testfestésnek, szeretik magukon látni kedvenc figurájukat. Akik már vettek igénybe henna- illetve testfestő szolgáltatást, tudják milyen fontos a
pontosság és a minőségi alapanyagok, ezért ilyen alkalmakkor szívesen látogatnak el üzletünkbe egy vásárlással egybekötött hennafestésre.
Ezen alkalmakkor egészen családias hangulat alakul ki nálunk, amit szemmel láthatólag vásárlóink is élveznek.
Minden cégnek alkalmaznia kellene ezt a szolgáltatást!”
Magosi Judit, Vitaminkirály Kft.
Budapest