.

Szolgáltatások

Rendezvényszervezőknek

Silány minőségű anyagok, nem megbízható munkavégzés, késés, flegma viselkedés- ezekből Ön sem kér, igaz?

Manapság nehéz megbízható testfestéshez, arcfestéshez, csillám festéshez, szórópisztolyos testfestéshez (airbrush) értő személyeket találni.

Nálunk ilyen nem fordul elő! Hívjon minket, ha megbízható, képzett, udvarias, minőségi munkát végző, megbízható forrásból származó anyagokkal dolgozó szakembereket keres.

Önnek csak ki kell szerveznie a munkát és már hátra is dőlhet, mert mi profin leszolgáltatjuk a program kreatív részét. És Ön ezután csak begyűjti megbízóitól a dicséretet és a további megbízásokat.

Hívjon minket, nem a levegő beszélünk!


Kis és középvállalkozások részére

Céges rendezvényre, családi napra rengeteg ötletünk van, melyet arra tartogatunk, hogy Önnek és munkatársainak egy feledhetetlen napot okozzunk.

Gyerekeknek arcfestés, nagyobbaknak testfestéshez, csillám festéshez, szórópisztolyos testfestés kérhető.

Ezen kívül még sok más programunk is van, érdeklődjön, hogy Öné lehessen a kedvező ajánlat!


Kiállítás szervezők, kiállító cégek részére

Minden vállalkozás számára fontos, hogy megmutassa magát a nagyközönségnek.

A BNV-n évente sok szakmai kiállítás ad erre lehetőséget.

Pl.: mezőgazdasági vásár, utazás kiállítás, nemzetközi járműipari szakkiállítás és vásár, fegyver- horgász- vadász kiállítás, baba börze stb.

Továbbá szórakoztató rendezvények is megszervezésre kerülnek a Hungexpon és más kiállító helyszíneken.

Ezekre az alkalmakra kiváló lehetőség, hogy kiemelkedjen a szürke kiállítók sorából, ha egyedi testfestett hostesseket, hostokat (fiú modellek) alkalmaz. A testfestés az Ön cégének emblémáját, weboldalát, termékének animált képét, rajzát fogja mutatni. Ezzel a hostessek, hostok a nézelődő vendégeket látvány útján „megfogják”.

Szórólapozás, kérdőív kitöltés, szolgáltatásra invitálás sokkal eredményesebb.

Éljen ezzel a lehetőséggel, meglátja, sokszorosan több lesz az érdeklődés az Ön kiállítói standján.

Keressen minket a részletek miatt.

Többszöri kiállítás testfestésre kedvezményes éves/ fél éves bérlet vásárolható!


Több üzlettel rendelkező cégek részére

Ha Önnek több üzlete, boltja van az országban és szeretné, hogy vásárlói egyedi figyelmet kapjanak, alkalmazza a vásárlókényeztető, vásárlóaktivizáló programjainkat!

Évek óta sikeresen alkalmazzuk partnereinknél ezen programjainkat, amellyel a betérő vásárlókat, gyerekeket, felnőtteket egyaránt szórakoztató programokkal várjuk.

Testfestés- az Ön cég logoja, weboldala, terméke képe hostessekre felfestve látványos. Szórólapozás, vásárló invitálás, termék bemutató, kóstoltatás esetére kiváló választás.

Arcfestés és bőrbarát hennafestés készítés a betérő gyerekeknek, felnőtteknek.

Más programokkal kombinálva kedvező csomag árban tudjuk ajánlani. Pl: lufihajtogatás, karikatúra és portré rajzolás, masszázs, bűvész, bohóc műsor, kézművességek, sminkelés.

Boltnyitásra, bolt, pláza születésnapra, promócióra hatékony program ötleteinkkel segítjük partnereinket.

Eladási statisztikái, érdeklődői, vásárlói száma rohamos növekedésnek fog indulni, amennyiben felismeri, hogy a vásárlókhoz a szívükön át vezet az út!

Hívjon minket és segítünk a céljai elérésében!


Hostess ügynökségek részére

Hostessek részére kérhető különféle teljes alakos vagy fél alakos testfestés, reklám testfestés cég logoval, weboldallal, termék megjelenítéssel.

Egész testre terjedő egy színben történő testfestés is igényelhető a megrendelő óhaja szerint.

Alkalmi megbízások egy- egy projectre, vagy hosszú távú együttműködés is választható árkedvezménnyel.


Parádék, felvonulások, futóversenyek szervezőinek

Futóversenyek, barátságos felvonulások és parádék színes látvány testdekorációját vállaljuk a szervező team és a vendégek, résztvevők részére.

Futóversenyeken a sportolók karjára, arcára a szponzorok emblémáját felfestjük szórópisztollyal, ecsettel.

Ezen programokra kitelepülést is vállalunk. A részletek egyeztetése miatt, keressen bizalommal minket. Legyen egyedi és színes az Ön programja, számíthat ránk!


Filmes- és zenés produkciók, tv sorozatok részére

Ha Ön valamely televíziós produkcióba szeretne testfestést, arcfestést, dekoratív testdíszítést, keressen minket bizalommal.

Sorozatok, tv-s vetélkedők, beszélgetős műsorok, táncos vagy zenés produkciók részére, klipp forgatásra, tehetségkutató műsorokba kiváló lehetőség egy látványos testfestés.

Hívjon minket a részletek miatt és bizonyosra veheti a sikeres együttműködést.


Akrobaták, tornászok részére

Látványos, színes, egyedi testfestések, lángok, arany vagy más teljes testfestés kérhető. Tegye egyedivé, különlegessé fellépését, meglátja, nem marad el a hatás! Bármilyen elképzelés megvalósítható.

A részletek miatt keressen minket bizalommal.


Menyasszonyok és vendégeik részére

Önnel is volt úgy, hogy készült a nagy napra, de az álom ruhából kilátszik a tetoválása? Vagy egy régi heg, vagy bőrhiba?
Egyből elveszi a kedvét és be kell érni egy praktikusabb ruhával, vagy azzal, hogy kilátszik a fent említett bőr jellegzetességek.

***

De van megoldás!

Egyedi esküvői testfestés, csillám dekor testdísz, tetoválás elfedés kérhető a nagy napra.

A részletek miatt keressen minket és megoldjuk, hogy a nagy napon minden úgy alakuljon, ahogy Ön eltervezte.

U.i: gyerekeknek játszóház- gyermek felügyelet is kérhető, ahol kreatívan lefoglaljuk őket lufihajtogatással, kézművességgel, arcfestéssel, bűvész, bohóc műsorral. Érdeklődjön a részletekről.

Minket bárhová elhívhat, testfestőink színessé varázsolják a napját!

Születésnapra, családi privát összejövetelekre, esküvőkre, keresztelőre, pubba, szórakozóhelyre, kávézóba, iskolai, óvodai rendezvényekre, ballagásra, házibulira, szalagavatóra testfestés, arcfestés, csillám festés, szórópisztolyos testfestés kérhető.

Egyedi ötletekre  is nyitottak vagyunk.