.

Szórópisztolyos testfestés, airbrush

Reklám testfestés, szórópisztolyos testfestés – egyedi, különleges alkotások a testen

Évek óta megállja a helyét az a nézet, hogy az emberek felfigyelnek arra, ami meghökkentő, ami egyedi, ami különleges.
Ezt az alapigazságot tovább gondolva, miért ne használnák sikerrel a testfestést az Ön cégének terjeszkedésére?

Ha Ön kiállításra készül a BNV-re, akkor igyekszik esztétikus megjelenést adni standjának, munkatársai elegánsan öltöznek fel ezekre a napokra, ill. szép szóróanyagokat, prospektust, névjegyeket is visznek. Ide a lehető legjobb figyelemfelkeltés a testfestett hostessek alkalmazása.
Az ő testükre (mellek, dekoltázs, karok, hát, combok) fel van festve az Ön cégének logoja, weboldalának neve, termékének képe, ezáltal már méterekről, sétálva ismerkedik a vendég a céggel.
Ez a sétáló, nézelődő vendégek számára egyedi élményt jelent és garantáltan megjegyzi az Ön cégének nevét. Ez a célunk ezzel! A szórópisztollyal megfestett hostessektől szívesebben veszik el a szórólapot, prospektust, kupont, vagy szívesebben válaszolnak a piackutatási kérdésekre.

Ha promócióra készül, ugyanezen helyzet történik: a meghökkentő testfestés hatását kihasználva, az Ön munkatársai könnyebben szóra bírják az embereket.
A piackutatás a testfestést viselő hostessekkel sokkal gyorsabb, eredményesebb, mint a hagyományos „megállítom és majd talán válaszol a kérdéseimre” módszernél.

Szórópisztolyos testfestéseink víz- és izzadásálló és vizes bázisú testfestékkel készülnek, függően a projecttől. Ha heti több alkalommal szükséges a reklám testfestés viselése és zárt helyen történik a megbízás, akkor a víz- és izzadásálló testfesték tökéletes választás.
De ha Ön a látogatókat is szeretné meghívni egy kisebb testfestésre, akkor a lemosható, vizes bázisú testfesték ajánlott.

Filmek, klippek és más televíziós produkciókra is igényelhető szórópisztolyos testfestés. Illetve egyéb műalkotások kivitelezésére is kiválóan alkalmas a szórópisztollyal készült testfestés.

Fesztiválok, parádék, zenés rendezvények, futóversenyek, utcai rendezvények közkedvelt testdíszítési formája az airbrush testfestés, a szórópisztollyal készült alkotásokat sokan kedvelik. Pár perc alatt komplett formákat, képeket lehet elkészíteni, amelyek aztán egész nap viselhetőek.

Aki nem szeretne tetoválást, annak is jó alternatíva, hogy víz- és izzadásálló fekete testfestékkel a kedvenc tetoválását elkészíthetik. Ezután – attól függően, hogy a szórópisztolyos testfestés viselője mennyire teszi ki az alkotást a dörzsölésnek, krémezésnek – akár 2 hétig is viselhető.

Magánemberek számára jó mulatság a szórópisztolyos testfestés, üzleti alkalmazása esetén pedig figyelemfelkeltő hatású a professzionálisan elkészített reklám testfestés.