.

Fantasztikus 5-ös Testfestő Tanfolyami Csomag

Nálunk kedvezményes csomag árban elvégezhető minden testfestő oktatás. Fantasztikus 5-ös Testfestő Csomagnak neveztük el, mert minden terület önmagában is különleges tudást ad annak, aki hajlandó az idejét és energiáját erre fordítani és elsajátítani ezeket az esztétikával foglalkozó területeket.

A testfestő tanfolyami csomag témái, területei:

Díjszabás: az összes terület árát összeadva úgy döntöttünk, hogy egy ideig bruttó 230.ezer.-Ft helyett most akcióban bruttó 215.ezer Ft/ fő kedvezményes áron adjuk a jelentkezőknek.

 

Ez egy időszakos akció, a helyek gyorsan betelnek! Így a szabad helyek erejéig lehet csak igénybe venni.

A Fantasztikus 5-ös Testfestő Csomagot igénylők számára 3 + 1 ajándékunk is van!

Ajándék hennafestő -arcfestő készletet és csillám testfestő készletet adunk, ezzel minden eszköz meg lesz a sikeres testfestő karrier elkezdéséhez.

A +1 ajándékunk pedig egy lehetőség: ha Ön hoz magával még másokat is, minden befizetés után 5% kedvezményt/fő díjat írunk jóvá az Ön összegéből.

Oktatás időtartama: haladástól és ügyességtől függően, általában 2-3 nap/ terület. De mindenképpen 100%-os sikerrel végez mindenki.

 

Ez nem egy olyan oktatás, amelyet e-mail tanfolyamként el lehet végezni!

A testfestés egyik területét sem lehet online, levelező formában végezni, mert szükséges a folyamatos feladat ellenőrzés, esetleges korrekció.

Minden terület külön 2-3 nap, haladás szerint. Személyre szóló foglalkozás mindenkivel egészen a kompetencia eléréséig. Hozzánk utána is fordulhat, segítünk, ha van kérdése, vagy tanácsot szeretne kérni.

Az arcfestés és henna kiváló lehetőség, hogy bárki óvodai rendezvényre, családi napra tudjon menni és ott arcfestőként, hennafestőként szép alkotásokat nyújtson az érdeklődőknek.

Az esküvői testfestés és csillám testfestés kozmetikusoknak, műkörmösöknek kiváló kiegészítés a szolgáltatásaik mellé.

A reklám testfestés önmagában is remek lehetőség, hogy márkákat reklámozzunk pl. hostesseknek testfestés.

Mindezen területek önmagában öt lehetőség, hogy a személy még biztosabban boldoguljon, és sokféle szolgáltatást nyújthasson a hozzá forduló ügyfeleknek, cégeknek. Elmélet, gyakorlat, üzleti rész és sok, sok gyakorlás. Szituációs feladatok, festési alapelvek precíz megtanulása és képesség szerinti gyakorlása. Mindezt jó hangulatban, de eredményesen haladva, stressz- mentesen biztosítjuk mindenkinek. Egyéni órarend megoldható és tervezhető azok számára, akik elfoglaltak és nem tudnak egymást követő napokon jönni.

Ha kisgyermekkel érkezne az érdeklődő, erre is van megoldás! Ebben az esetben előre jelezni kell, hogy elő tudjunk készülni. Ha szeretné sikeresen elvégezni az öt területet úgy, hogy költséghatékony, stressz- mentes, időtakarékos, továbbá személyre szóló törődésben részesül, akkor keressen meg minket! Olvassa el az Oktatási véleményeket, ahol elmondják a már sikeres végzősök a tapasztalataikat rólunk és az oktatási programunkról. Várjuk szeretettel! Kérjen e-mail tájékoztatót még ma!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott ahhoz, hogy kedvező áron professzionális Testfestővé váljon, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva és jelentkezzen oktatásra! Egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!

Kapcsolatfelvétel